Γυμναστές

Νίκος Πουτσίκης
poutsikis
Μέσα από την πολυετή του πείρα στο personal training και την γυμναστική αποκατάστασης, κατόρθωσε να συνδυάσει άψογα τις γνώσεις του από την πρωταθλητική του ιδιότητα και την τριβή του με τους στίβους με τον χώρο του personal training και να εξελίσσει διαρκώς τους τρόπους, τις μεθόδους και τις προοπτικές της εκγύμνασης του ανθρώπινου σώματος.
Το πάθος και οι συνεχείς του αναζητήσεις για τους πιο μοντέρνους και αποδοτικούς τρόπους εκγύμνασης, τον κατατάσσουν στους κορυφαίους personal trainers.

Μαρία Λυγδά
lygda
Πρωταθλήτρια Tae Kwon Do (WTF)
Με ιδιαιτερο ζήλο και αφοσίωση για τον αθλήτισμό, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με εμπειρία στο κομμάτι του personal training με εξειδικευση στις μεθοδους pilates και Yoga βρισκεται στο χωρο μας για να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιοτητας εναλλακτικής προπονησης.

Κώστας Παπαδόπουλος
papadopoulos
Πρωταθλητής στο δέκαθλο
Η ιδιότητα τος ως πολυσύνθετος αθλητής στίβου πέρασε άψογα και στο κομμάτι του personal training. Οι γνώσεις αλλά και η προσωπική εμπειρία από την πολύπλευρη,αρμονική και ολοκληρωμένη εκγύμναση του σώματος, αποδίδεται με τον καλύτερο τρόπο στο κομμάτι της εκγύμνασης, της αποκατάστασης αλλά και της πρόληψης.

Κωνσταντίνος Κωστής
kostis
Πρωταθλητής στο Αλπικό Σκι
Με τις γνώσεις του, που έχουν τις ρίζες τους στον πρωταθλητισμό, ο Κωνσταντίνος Κωστής βρίσκεται στην ομάδα μας για να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στο κομμάτι της εξατομικευμένης προπόνησης με εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης. Με βάση την βελτίωση της απόδοσης και ευεξίας τόσο στους ελεύθερα ασκούμενους όσο στους αθλητές και με γνώμονα τελευταίες μεθόδους και σωστό προγραμματισμό, είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα πετύχετε τους στόχους